Cenovnik kupanja i šišanja pasa

U cenovniku su prikazane osnovne cene koje mogu biti promenjene ako Vaš ljubimac izlazi iz FCI standarda rase i ako je njegov karakter i ponašanje van normalnih granica.

GRATIS : Svi organski šamponi i regeneratori koje koristimo (za izbeljivanje dlake, za kupanje bez suza, hipoalergetski, ultimatni i ublažujući), kao i anti-parazitski sampon, su uključeni u cenu.

ADAPTIL : Sve naše prostorije su tretirane feromonskim sredstvom Adaptil koji dokazano pomaže u smanjenju anksioznosti kod pasa. Ovi specijalni hemijski mirisi emituju poruke koje psi prepoznaju i koji na njih deluju umirujuće.

OMNI Tretman (kupanje organskim šamponom i regeneratorom, masaža, ručno feniranje, češljanje i iščetkavanje, oblikovanje frizure, sređivanje intimne regije, izbrijavanje šapa, sečenje i turpijanje noktiju, čišćenje ušiju i uklanjanje dlačica, parfemisanje i poklon mašnica).Cena tretmana zavisi od veličine vašeg ljubimca.

small-westie.jpeg
S
Mali psi
RSD 2200
middle.jpg
M
Srednji psi
RSD 2500
large-dog.jpg
L
Veliki psi
RSD 3500
xldog.jpg
XL
Izuzetno veliki psi
RSD 5000

SPA Polutretman (kupanje organskim šamponom i regeneratorom, masaža, ručno feniranje, češljanje i iščetkavanje, sređivanje intimne regije, izbrijavanje šapa,sečenje i turpijanje noktiju, čišćenje ušiju, parfemisanje i poklon mašnica).Cena tretmana zavisi od veličine vašeg ljubimca.

small-westie.jpeg
S
Mali psi
RSD 1500
middle.jpg
M
Srednji psi
RSD 1900
large-dog.jpg
L
Veliki psi
RSD 2500
xldog.jpg
XL
Izuzetno veliki psi
RSD 4500

U ovom delu su date usluge i njihove cene pojedinačno.

Kupanje pasa
Kupanje organskim šamponom i regeneratorom, masaža, ručno feniranje, češljanje, parfemisanje i poklon mašnica. Cena zavisi od veličine psa i dužine dlake.
RSD 1000- 5000
Rašćebavanje dlake i furminiranje
Cena zavisi od nivoa ućebanosti i veličine psa
RSD 500 - 1500
Sečenje i turpijanje noktiju
Sečenje i turpijanje noktiju.
RSD 250
Čišćenje ušiju i uklanjanje dlačica
Čišćenje ušiju i uklanjanje dlačica.
RSD 250